Mansikka-kanasalaatti

Makea mansikka sopii mukavasti myös suolaisen ruuan kaveriksi esimerkiksi salaatteihin. Tässä kevyt, mutta ruokaisa kesäinen mansikkasalaatti kahdelle.

WP_20140713_01020140713164904

Tarvitset
2 kanafilettä
Salaattisekoitusta
200g vuohenjuustoa
20 kpl mansikoita
50g pekaanipähkinöitä
2 rkl sokeria
1 rkl voita
ripaus cayennepippuria

Kastike
3rkl viinietikkaa
3rkl oliiviöljyä
1½ rkl hunajaa
1rkl dijonsinappia
suolaa
pippuria

Aloita valmistamalla pähkinät: Sulata voi ja sokeri pannulla, mausta cayennepippurilla ja lisää joukkoon pekaanipähkinät. Levitä seos leivinpaperille ja paahda uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Valmista seuraavaksi kastike: Sekoita kaikki aineet keskenään.

Pilko mansikat ja sekoita salaattiainekset tarjoilukulhoon.

Grillaa tai paista pannulla kana kypsäksi ja viipaloi se sopiviksi suupaloiksi.

Laita jäähtyneet pähkinät ja kanat salaattipedille ja tarjoile kastikkeen kera.

 

Alkuperäisen ohjeen löydät MeNaiset Sport 6/2014

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s